lauantai 9. kesäkuuta 2018

Tuija-aitojen leikkaukset Tampere Tilaa Talonmiespalvelu@gmail.com Hinnoittelu 50€ alkava tunti + siirtymä- ja työkalukorvaus tapauskohtaisesti














Tuija-aitojen leikkaukset Tampere Tilaa Talonmiespalvelu@gmail.com  
Puhelin: 044-3380291

Katso kohteen kartoitusvideomme 9.6.2018 Lentävänniemessä: Hinnoittelu 50€ alkava tunti + siirtymä- ja työkalukorvaus tapauskohtaisesti. 

Piha- ja puutarhatöistä kotitalousvähennyskuitti talouteenne tilausvarmistussähköpostiinne. Kiitos.











Kun tilaatte tamperelaisen puutarhurin ja pihametsurin Olavi Lehdon niin jälkeä tulee kuin tykistökeskityksen jäljiltä. Taloyhtiössä on syytä olla riittävästi talkooväkeä kuten oli tänään kerämään siirtolavalle tuijien leikkaus- ja kaatojälkeä. Katso oheiselta videolta lisää:
 



Tuija- ja pihapuiden leikkauksia varten on syytä tilata ajoissa kunnon isoin mahdollinen siirtolava oheiseen tapaan, joko kauttamme tai sitten itse ollen aktiivisena siirtolavayrityksiin.

Aamusta kun aloittaa hommat kuin lintu toimensa, niin oli tämäkin homma keskipäivään mennessä hoidettu yhdessä talkooväen kanssa.



-----------
Toivottavasti päädytte palveluumme esim. oheisilla hakusanoilla: Tuija-aidan leikkaus Tampere, tuija-aidan harvennus Tampere, Tuija-aitojen harvennusleikkaukset, pensasaitojen leikkaukset Tampere, Talonmiespalvelu Tampere, puutarhapalvelu Tampere, pihapuiden leikkaukset, pihapuiden kaadot Tampere, raivauspalvelu Tampere, harvennuspalvelut Tampere, pihatalkoisiin lisätehoja, puutarhuri Tampere, Pihojen raivauspalvelu Pirkanmaa

'
https://piha-ja-puutarhatyot-tampere.blogspot.com

------------------------------------
Loppukuvia tuija-aitojen leikkuun jäljiltä Lentävänniemessä ;)

Kerkisi syömään talkooporukan kanssa ja lähtiäisiksi ottamaan kuvan siirtolavasta missä pätkittyjä tuija-aidan palasia ka oksasto kohtuudella ;). Kiitoksia tilauksestanne. Homma hoidettu mallikkaasti yhteistyössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti